Зірки вітчизняного кіно

Валерій Гаркалін

Портрет Народився 11.04.1954 р.
Його енергія безмежна, працездатність - колосальна, а плани - грандіозні. Він заражає тих, що оточують життєлюбністю. Йому принесли популярність комічні ролі. Я сподівалася почути нескінченний потік байок, жартів і анекдотів. Але наш герой виявився філософом. Він - улюбленець жінок. Але він не суперемен. Швидше, герой нового типу - добрий, розумний, такий, що уміє співчувати. Він - Валерій Гаркалін.

Один з найяскравіших акторів нашого часу - бісик з коробочки, хамелеон-перевертиш, дійсний лицедій. А ще він чудовий, дуже славна людина - відкрита і добра, неймовірно доброзичлива і весела.

АКТОР двічі прокидався знаменитим. Правда, вперше, після виходу на екрани фільму Сергія Бодрова-старшого «Катала», ця популярність не носила такий масовий і, як говорить сам Валерій, «народний» характер. Друга велика хвиля народної любові прийшла до нього після фільму Владимира Меньшова «Ширлі-мирлі».

 

Борис Хімічев

Портрет Хімічев Борис Петрович

Народився 12 січня 1938 року в селі Баламутівка Хмельницької області на Україні.
Закінчив Школу-студію МХАТ (1964).
У 1964-1982 - актор театру ім. Вол.Маяковского, з 1982 - театру ім. Моссовета.
Ролі в кіно:

Операція "Трест" (1967)
Снігуронька (1968)
роль: Мізгирь
Яскраво-червоні маки Іссик-Куля (1972)
Візит ввічливості (1972)
Мовчання доктора Івенса (1973)
Совість (1974) докладніша
роль: полковник КДБ Ігнатов
На ясний вогонь (1975)
роль: Микола Іванович Касьянов

 

Аркадій Волгін

Портрет Аркадій Волгін
Народився 25 серпня 1939 року.
Актор Александрінського театру.
Заслужений артист Росії.

Закінчивши в 1960 році Ленінградський театральний інститут ім. А.Н.Островського (клас Б.П.Петрових), Аркадій Наумович відразу був прийнятий в трупу Академічного театру драми ім. А.С.Пушкіна, де відразу зайняв провідне положення серед молодих акторів.
Творча активність дозволила йому розкрити своє артистичне дарування не тільки на театральних підмостках Александрінки... >>>

 

Амалія Гольданськая

Портрет Гольданськая (Мордвінова) Амалія Русланівна (20.11.1973) - актриса

Ми часто чуємо таке питання:
"Чому у одних людей виходить все, а у інших нічого?" Можливо
тому, що МАТИ хочуть всі, але не всі згодні щось для цього
РОБИТИ. Але, найголовніше, перш ніж щось мати - потрібно СТАТИ такою
людиною, до якої сам всесвіт рухається назустріч. Успішними
не народжуються - успішними стають, маючи сильний характер, добре серце і благі наміри! Саме про таку людину я і хочу Вам розповісти:

АМАЛІЯ БЕЛЯЄВА ( Мордвінова-Гольданская )
Народилася у Вологді 20 листопада 1973г. Після закінчення школи в 17 років повненьке, рудоволосе дівча поїхало до Москви, вступати до ВУЗУ. Як завжди буває, відразу ж отримала випробування на міцність. На вокзалі її обкрали, але вона це випробування пройшла з успіхом, в чому була, в тому і пішла поступати у ВТ ім. Щукіна.

Амалія не мріяла з дитинства бути актрисою, все що її привертало в цій професії, - це бажання від душі повеселитися. Проте, вже на третьому курсі її запросили працювати в Ленком.

 

Олександр Бухаров

Портрет Народився 10.02.1975

Театр

Акторську освіту Олександр Бухаров здобув в театральному училищі Іркутська. Після цього він закінчив ВГИК.

В даний час працює в Московському драматичному театрі під керівництвом А.Б. Джігарханяна. Зайнятий в спектаклях: «Божевільний день, або Одруження Фігаро» (Граф), «Ревізор» (Держіморда), «Серце не камінь» (Ераст), «Порохова бочка» (Ангел), «Три сестри» (Кулигин), «Закрий очки - розповім казку» (Майкл), «Казки вченого кота» (Кащей).

 

Олексій Чадов

Портрет Олексій Чадов народився 2 вересня 1981 року в Москві. У шкільні роки займався в театральній студії. Працював офіціантом і барменом. Закінчив Вище театральне училище імені М.С.Щепкіна, де займався в майстерні В.П.Селезньова. Дебютом в кіно для молодого актора стала головна роль Івана Єрмакова у фільмі Олексія Балабанова "Війна" (2002). За цю роботу Олексій Чадов був відмічений призом Міжнародного кінофестивалю в Монреалі в номінації "Кращий актор". Весною 2004 року на екрани вийшов фільм про Велику Вітчизняну війну "На безіменній висоті", одну з провідних ролей в ньому зіграв Олексій Чадов. Літом того ж року відбулася прем'єра фантастичної картини Тимура Бекмамбетова по роману Сергія Лукьяненко "Нічний Дозор", в ній актор зіграв вампіра Костю. У 2005 році Олексій Чадов зіграв в продовженні "Нічного Дозору" - фільмі "Денний Дозор".

Фільмографія:
Слуга государев (2007) (22.02.2007)
Живий (2006) (21.09.2006)
Граф Монтенегро (2006) (30.03.2006)
Денний дозор (2005) (01.01.2006)
9 рота (2005) (29.09.2005)
Нічний дозор (2004) (08.07.2004)
Ігри метеликів (2004) (01.04.2004)
Війна (2002) (14.03.2002)

 

Марина Льовтова

Портрет ЛЬОВТОВА
Марина Вікторівна

27.04.1959, Нерюктяйський наслег Мегино-кангаласського району Якутської АССР - 27.02.2000, селище Розбрати Одінцовського району Підмосков'я

Заслужена артистка Росії

Дочка лікарів

Марина Льовтова народилася 27 квітня 1959 р. У Нерюктайськом наслезі Мегіно-кангаласького району Якутської АССР, в сім'ї лікарів. Саме сюди розподілили її батьків, що закінчили 1-й Медичний інститут в Пітері. Так вже вийшло, що в цьому невеликому селищі вони були єдиними лікарями, так що пологи довелося приймати тату. Не дивно, що він так перехвилювався, що навіть спочатку не міг і зміркувати, хто ж у нього народився - дочка або син.

 

Георгій Мартиросян

Портрет Народився 31 січня 1948 року
Георгій Хачатурович Мартиросян. Фактурний виконавець епізодичних ролей, грає переважно представників кримінального миру. Серед фільмів: «Пірати ХХ століття», «Салон краси», «Биндюжник і король», «Гріх. Історія пристрасті», «Любити по-російськи».
Велике зростання, значні біцепси, безпристрасна особа, дрібні кучері на величезній голові - таким Георгій Мартіросян постає майже у всіх своїх фільмах. Перший час режисери використовували тільки його зовнішні дані, проте з часом актор почав з'являтися і в несподіваних ролях, де Мартиросян проявляє і комедійний талант. У «Першому коханні» це тупуватий, але щиро захоплений собою лакей, а в «Президентові і його внучці» - голубуватий господар художнього салону.
Будучи актором театру Сатири Георгій Мартиросян познайомився з Тетяною Васильевою. Незабаром вони одружилися, а потім разом покинули цю сцену. Тепер працюють в антрепризах.
Серед інших фільмів за участю Мартиросяна: «Кінець імператора тайги», «Кольє Шарлоти», «Аеліта, не приставай до чоловіків», «Двоє в новому будинку», «Чаша терпіння», «Баболюб-2», «Шизофренія», «Імпотент», «Ворошиловський стрілок».
Заслужений артист Росії
 

Валерій Барінов

Портрет Барінов Валерій Олександрович
біографія

Народився 27 листопада 1945 року в м. Жиліно Володарського району Орловської області. Закінчивши Вище театральне училище при Малому театрі (1968), почав сценічну діяльність в Театрі ім. А.С.Пушкіна в Ленінграді (нині - Александрінський театр). З 1968 по 1974 грав на ленінградській сцені.
Працював з режисером Р.Горяєвим, разом з ним виїхав до Москви, і з 1974 по 1988 працював в трупі Центрального Театру Радянської Армії (нині - Театр Російської Армії), який в ті роки очолював Р.Горяєв.С приходом в Театр Армії головного режисера Ю.І.Єреміна творчість Валерія Барінова отримує дещо інший напрям, - величезний діапазон його репертуару привертає до артиста увагу критики і глядачів.
У 1988 Барінов разом з Ереміним покидає Театр Армії і переходить в Театр ім. Пушкіна в Москві. Тут Барінов служить до 1991 року, а в 1992 році переходить в трупу Малого театру, де і служить в даний час.

 

Олексій Мурадов

Портрет Режисер

Народився в м. Москва (2.06.1963)

Закінчив Московський держ. університет культури, факультет театральної режисури (1984), Вищі курси, майстерню А.Ю.Германа і С.И.Кармаліти (2001).

Працював у Всесоюзному об'єднанні “Союздержцирк”.

Всесоюзна дирекція по підготовці циркових програм, атракціонів і номерів майстрової клоунади і музичної ексцентрики. За номер музичного ексцентрика Е. Гордєєва отримав в Берліні 1 місце в конкурсі номерів клоунади.

Працював режисером в тетрі-студії “На п'ятому поверсі.“

Працював режисером в театрі-студії “Темп” СТД РРФСР.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Наступна > Кінець >>

Сторінка 23 з 24